kulinarisk-aften-veierland-dagros

Kulinarisk aften

Torsdag 18. juli kl 18 og fredag 19. juli kl 18 – Husk bordbestilling!

Bordreservasjon kun mot forhåndsbetaling

Førstemann til mølla – arrangementene våre er populære, så bestill i dag!

Med smaker fra vår egen skjærgård

Denne kvelden inviterer vi til en matopplevelse utenom det vanlige. Menyen løfter frem råvarer og unike smaker fra Veierland og vårt nærområde. Øyas rike historie gjennom mer enn tusen år er også med som et distinkt element i måltidet.

5-retters meny med tilpasset vinpakke (også alkoholfritt).

Komponert og tilberedt av Veierland matoplevelser og Dagros kafé.

Pris per person totalt kr 1.100

Maks. antall personer: 50

Meny

En hyllest til Veierlands arv

Speket vågehval med mjødurtgelé, rømme, rødløk og flatbrød.
Drikke: norsk cider

Sjøkreps på bortebane

Cæsarsalt med smørstekte sjøkrepshaler*.
Drikke: Verdicchio fra Italia

Sjøkreps på hjemmebane

Kremet sjøkrepssuppe* med reketoast*.
Drikke: Albariño fra Spania

En liten hvil

Granité på solbærinfusjon

Himmel og hav

Kylling og taskekrabbe* med ovnsbakt sellerirot, kyllingskjy, villsalat.
Drikke: fatlagret Chadonnay

Plyndringstokt til Frankrike

Comté ost og vin jaune

Tilbake til vikingtiden

Mjødurtiskrem i krumkake, stikkelsbærmarmelade og bipollen.
Drikke: Mjød

* Alternativ blir tilpasset for skalldyrallergikere