
Kulinarisk aften
Torsdag 18. juli kl 18 og fredag 19. juli kl 18 – Husk bordbestilling!
Bordreservasjon kun mot forhåndsbetaling
Førstemann til mølla – arrangementene våre er populære, så bestill i dag!
Med smaker fra vår egen skjærgård
Denne kvelden inviterer vi til en matopplevelse utenom det vanlige. Menyen løfter frem råvarer og unike smaker fra Veierland og vårt nærområde. Øyas rike historie gjennom mer enn tusen år er også med som et distinkt element i måltidet.
5-retters meny med tilpasset vinpakke (også alkoholfritt).
Komponert og tilberedt av Veierland matoplevelser og Dagros kafé.
Pris per person totalt kr 1.100
Maks. antall personer: 50
Meny
En hyllest til Veierlands arv
Speket vågehval med mjødurtgelé, rømme, rødløk og flatbrød.
Drikke: norsk cider
Sjøkreps på bortebane
Cæsarsalt med smørstekte sjøkrepshaler*.
Drikke: Verdicchio fra Italia
Sjøkreps på hjemmebane
Kremet sjøkrepssuppe* med reketoast*.
Drikke: Albariño fra Spania
En liten hvil
Granité på solbærinfusjon
Himmel og hav
Kylling og taskekrabbe* med ovnsbakt sellerirot, kyllingskjy, villsalat.
Drikke: fatlagret Chadonnay
Plyndringstokt til Frankrike
Comté ost og vin jaune
Tilbake til vikingtiden
Mjødurtiskrem i krumkake, stikkelsbærmarmelade og bipollen.
Drikke: Mjød
* Alternativ blir tilpasset for skalldyrallergikere